TB-Instal d.o.o.

Kvaliteta, odgovornost, pristupačne cijene

Osnovano 2003, a proizašlo iz obiteljskog obrta, duge tradicije.

TB-Instal d.o.o.

Kompletne adaptacije kupaonica

Kompletne adaptacije starih kupaonica u potpuno nove.

TB-Instal d.o.o.

Plinske instalacije za kućanstva

Postavljanje i montaža plinskih instalacija.

TB-Instal d.o.o.

Postavljanje svih vrsta centralnog grijanja

Postavljanje i montaža sistema za centralno grijanje.

Naše usluge

Kroz višegodišnje iskustvo uočili smo potrebu za mnogim manjim građevinskim radovima. Jedan od njih svakako je i djelomična ili kompletna adaptacija kupaonice ili toaletnog prostora. Bez obzira da li se radi o izmjeni dotrajalih cijevi vodovoda ili kanalizacije, izmjeni sanitarije ili pločica ili kompletnom preuređenju pa i mogućoj pregradnji..

Hitne intervencije u sklopu TB-Instal d.o.o. zadužene su za promptno reagiranje na sve poteškoće i potencijalne opasnosti. Korištenjem naših profesionalnih strojeva postižemo vrhunske rezultate na Vaše i naše zadovoljstvo, kako bi Vam mogli pružiti što bržu uslugu, molimo da nas kontaktirate na naše brojeve telefona.

Odgovornost kod izvođenja radova nam je veoma bitna, tako da kod svih svojih usluga mnogo pažnje vodimo i za samu odgovornost svakog pojedinog djelatnika te njegovog posla koji trenutno radi. Tijekom rada, postavljamo prioritet onim stvarima koja su bliska te ih radimo pošteno, pravedno, učinkovito i s integritetom.

Ovdje smo samo za Vas i Vaše potrebe.

više od:
10000
Zadovoljnih korisnika
7
Certifikata
15
Godina tradicije
više od:
7
Stručnih djelatnika

Zašto odabrati nas?

Kreativne Ideje

Mi kao tim imamo velike kreativne ideje i isto tako postupamo sa svim klijentima te im predlažemo ono što smatramo najboljim riješenjem.

Najbolja riješenja

Uvijek želimo dati najbolje i najučinkovitije riješenje za bilo koji problem ili izradu bilo kojeg dijela naših usluga.

Čist i moderan dizajn

Poštujemo svačije želje ali svi naši radovi svode se na lijepi čisti i moderan dizajn, kako ga odabrali vi ili opet sa druge strane mi kao tim.

Korisnici

Naši najveći prioriteti su naši klijenti, vrhunska izrada naših usluga i djelatnosti kojima se bavimo, a isto tako i poštivanje želja klijenata.