O nama

Ukratko o nama

Poduzeće TB-INSTAL osnovano je 2003. godine a proizašlo je iz obiteljskog obrta, tradicije duge 16 godina. Licencirani smo od strane Obrtničke komore Zagreb sa najvišim majstorskim diplomama. Poduzeće zapošljava u prosjeku oko 5 djelatnika školovanih za djelatnosti koje obavljamo.

Visokokvalitetni stručni tim svojim radom udovoljava Vašim poslovnim zahtjevima, te pratimo svakodnevno najnovija dostignuća na tržištu. Ovlašteni smo instalateri Vaillant, Geberita te Lipovice za postavu grijačih tijela. Također posjedujemo licencu za školovanje i stručno usavršavanje naučnika za smjerove vodionstalater, instalater grijanja i klimatizacije. Obzirom na individualan pristup svakom klijentu, Vaše želje pretvaramo u stvarnost.

Odlikujemo se kvalitetom rada, odgovornošcu, brzinom, hitnim intervencijama, sve po realnim i pristupačnim cijenama. Nalazimo se na listi izvoditelja GSKG-a, a postoji i mogučnost naplate iz zajedničkih pričuva preko drugih upravitelja.

Dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, te interdisciplinarnom kombinacijom znanja unutar spektra naših poslovnih aktivnosti uvijek težimo ostvarenju idealnog rješenja za svakog od naših klijenata.

Zadovoljstvo naših kupaca je temeljna pokretačka snaga tvrtke TB-Instal i temeljna garancija naše opstojnosti. Svakom klijentu pristupamo individualno i uvijek težimo optimalnom rješenju za Vaše potrebe.

Zašto odabrati nas?

  • Mi radimo za vas

    Zbog sve više prenatrpanih i ubrzanih životnih navika jednostano ne stignete sve odraditi, tu upadamo mi sa našim uslugama, jer mi radimo za vas.

  • Uspjeh sa nama

    TB-Instal d.o.o. se odlikuje brzim, kvalitenim načinom rada koji je ponaprije velika prednost i uspjeh kada se radi neki veći projekt tipa adaptacija.

  • Kijenti nas odabiru!

    S obzirom na kvalitetu usluge klijenti biraju nas, jer mi sve vaše želje možemo s lakoćom pretvoriti u stvarnost po pristupačnim cijenama današnjice.